Logo’sLogos.html
Contact Contact_De_Boer_illustraties.html
Referenties
Over onsOver_ons_De_Boer_illustraties.html
Portfolio MichelMichel_de_Boer_Portfolio.html
HomeWelkom_in_de_kleurrijke_wereld_van_De_Boer_illustraties.html
Portfolio LeontineLeontine_Gaasenbeek_portfolio.html

Dit is wat onze opdrachtgevers over ons werk zeggen:


De illustraties voor de kinderkranten worden door De Boer Illustraties verzorgd en dat doen zij met veel enthousiasme. Het is prettig om met hen samen te werken. Of het nu gaat om een prentenboekje of een kinderkrant, de ideeën die we aandragen worden goed opgepakt en heel leuk verwerkt. Het is mooi om te zien hoe De Boer illustraties serieuze onderwerpen weet uit te beelden in boeiende illustraties, grappige rebussen en strips vol humor.

De Boer illustraties: een echte aanrader!

Sanne, medewerker kinderwerk Open Doors


Wij werken al enkele jaren met De Boer illustraties, maar waarom? Ze zijn vindingrijk, inspirerend, en denken met je mee. Een professionele instelling en correcte afwerking van elke opdracht met het plaatje compleet.

Een kennismakingsgesprek is de moeite waard. Wij zijn fans!

Lee Ann Vermeulen, Kids Crew


Michel is een creatieve, hardwerkende professional met wie het goed samenwerken is. Zijn bijzondere tekentalent kwam al goed van pas in de tijd dat wij samenwerkten bij uitgeverij Ark Media (destijds Ark Boeken) en werd ook in het buitenland opgemerkt.

Zijn Opa Knoest-prentenboeken zorgden voor internationaal succes. Naast illustrator is Michel ook een all-round vormgever. Inzet, creativiteit in combinatie met een 'getting things done' mentaliteit. Van harte aanbevolen!

Paul Abspoel, Ark media


In het jaar 2003 waren de makers van een nieuwe Bijbelgetrouwe methodiek voor het basisonderwijs op zoek naar een ontwerper. Michel de Boer is vanaf de start, tekenaar en ontwerper geweest. Samen met de auterus steeds weer zoeken naar mooie en vooral goede educatieve oplossingen. Acht jaar lang een plezierige en intensieve samenwerking. Met als resultaat een prachtige complete methode voor het Bijbelgetrouwe onderwijs.

De vindingrijkheid en creativiteit van Michel zijn van groot belang geweest voor de uitstraling van LEVEND WATER!

Roel Wimmenhove, projectleider Levend Water


Iedere keer kijk ik met veel plezier naar de illustraties van Michel. Ze zijn altijd heel levendig. Vaak zijn de illustraties ook vrolijk, kleurrijk en humoristisch. Maar soms ook juist meer ingetogen en sfeervol. Ik heb diverse keren met Michel samengewerkt en deze is steeds prettig. Hij levert de illustraties heel vlot aan en is bereid ze aan te passen indien nodig.

Corine de Kruijf , video coaching ‘k Zie je


De Boer illustraties heeft onder

andere illustraties gemaakt voor:


Kids Marketeers

ThiemeMeulenhoff

Koekepeer producties

Uitgeverij Jongbloed

Uitgeverij Mes

Leestalent

Ontwerpbureau Sensum

Compassion

Dorcas

Open Doors

Passie Coach Utrecht

Ikos

Pit! HR

Camping La Bonne Source

OMF

Educatieve Academie GH Zwolle

Broekies Events

KDV-Benjamin

Studio Breedveld